Glavne prekidne sklopke

Priključna tehnika

Napravite veze koje funkcionišu – veze koje će biti dugotrajne. Quickconnect kleme, vijčane kleme, sabirničke kleme, kleme za brojila, moraju biti odgovarajuće kvalitete kako bi osigurale da instalirani sistem dugotrajno i pouzdano funkcioniše.
Takođe, važno je da su svi dijelovi kompaktibilni i da su jednostavni za sklapanje i instalaciju – a takvom kriteriju podliježu sve naše priključne kleme i stezaljke.

Priključna tehnika

Uređaji za zaštitu

Perfektno usklađen – niskonaponski rastavljači i serija univers N ormara toliko kompaktibilni da za mnoge izmjene i prepravke uopšte nije potreban alat. Podnožja osigurača i rastavljači se mogu brzo i lako montirati. Također, to važi i za Hager LT0050 koji je poseban u jednom aspektu – najuži rastavljač na tržištu.

Uređaji za zaštitu

Učinski prekidači

Učinski prekidači, rastavne sklopke i FID blokovi služe za zaštitu električnih postrojenja i mreža. I ovi uređaji su dio pametno osmišljenih Hager sistemskih rješenja i u skladu sa potrebama mogu se lako ugraditi u instalaciju. Na primjer - učinski prekidač se može ugraditi na DIN šine, montažne ploče ili u module koji su sastavni dio sistema unutar serije univers N ormara. Široka ponuda uređaja može ispuniti čak i specijalne zahtjeve kupaca.

Učinski prekidači

Svi podaci su podložni greškama i tehničkim izmjenama.