• Kontakt
    Naš tim Hager d.o.o.
    Saznajte ko su kontakt osobe za vaše tržište - pronađite naše lokacije ili pretplatite se na naš newsletter.

Kompanija Hager prezentirala nova rješenja
iz sfere elektroinstalacija u hotelu Hills

Kompanija Hager d.o.o. je u petak 29.03.2019. godine, u hotelu Hills, pred više od 150 prisutnih gostiju, prezentirala svoje proizvode i rješenja, kao i novitete u svom prodajnom asortimanu.

Prezentatori ispred kompanije Hager d.o.o. su bili direktor kompanije Hajrudin Ramić i Fikret Seferagić ekspert za KNX – pametno upravljanje objektima.

Akcenat prezentacije bio je na novitetima u prodajnom asortimanu, odnosno najavi novih proizvoda i rješenja koje će ove godine svojim kupcima ponuditi internacionalna Hager Grupa.

Hager d.o.o. Sarajevo sa svojim predstavništvima i zastupništvima, je centar Hager Grupe za skoro cijelo područje zapadnog Balkana. Kompanija svojim kupcima i krajnjim korisnicima nudi širok opseg proizvoda i rješenja iz sfere elektroinstalacija.

Hagerov asortiman uključuje programe prekidača i utičnica razvnovrsnih izvedbi i materijala, programe modularne opreme, senzora i reflektora, podnih kutija i razvodnih stubova, kao i programe ugradnih i nadgradnih razvodnih ormara. Prednost Hagerovog asortimana jeste i njegova modernost i raznovrsnost reflektirana kroz proizvode i rješenja za električnu mobilnost odnosno punjače za električna vozila i KNX – pametno upravljanje objektima.