Oblikujmo održivu budućnost zajedno

Djelujmo rame uz rame

Svi želimo uzeti učešće u tome da planeta bude čistija i ugodnija – sada i za dobrobit budućih generacija.

Kao glavni brend Hager Grupe, djelimo pristup naše kompanije ka održivosti. Zovemo ga E3: etika (ethics), uposlenici (employees) i životna sredina (environment). Dio našeg pristupa je i naša obaveza prema Blue Planet Commitment (BPC) projektu. Naše obećanje je da ćemo sve naše zajedničke poslovne aktivnosti uložiti u bolju i čistiju budućnost. Kako bismo podržali vlastite ekološke napore, fokusirani smo na stvaranje održivih proizvoda i rješenja u cilju da zajednički ostvarimo BPC projekat i isti pretvorimo u realnost.

Future-proof rješenja

Nudimo veliki izbor rešenja koja će pomoći vašim klijentima da izvrše tranziciju na e-mobilnost, monitoring energije ili čak skladištenje energije! Osigurajte potpunu kontrolu nad upravljanjem energijom objekta, bez ugrožavanja bezbjednosti ili performansi i u potpunoj saglasnosti sa svim regulatornim i zakonskim propisima.

Oktrijte više

Napravljeno da traje

Dugotrajni, robusni proizvodi su ključni sastojak poslovanja sa niskom CO² emisijom. Naše procedure testiranja proizvoda su poznate po strogim kriterijima, što rezultira proizvodima i rješenjima koja su izgrađena prema najvišim njemačkim inženjerskim standardima. Vjerovatno nikada nećete morati da ih zamjenite!

Dostupne ekološke deklaracije i certifikati

U cilju osiguravanja sigurnosti uz striktno poštovanje životne sredine, imate otvoren pristup ekološkim dokumentima o našim proizvodima. Uskoro ih dolazi još!

Posjetite e-katalog

Da li ste znali?

Partnerstvo za progres

Spremni za borbu protiv klimatskih promjena? Zajedno možemo urediti naše gradove zgradama i rješenjima koja doprinose sigurnijem i čistijem svijetu. Možete pronaći sjajne primjere uspešnih Hager partnerstava sa održivim pristupom, pogledajte ispod!

Naše reference

Pitanja o održivosti životne sredine?

Stupite u kontakt sa referentnim kolegom.

Kontaktirajte nas