Hager – specijalista za elektroinstalacije

Već 60 godina kupci se oslanjaju na inovativne elektrotehničke proizvode i rješenja firme Hager. U među vremenu izrasli smo od početničke tri – čovjeka organizacije u vodeću organizaciju na tržištu sa 11.400 zaposlenih, 1,9 milijardi eura godišnjeg prometa i klijentima u više od 136 zemalja širom svijeta.


Naša fabrika u Blieskastel, Njemačka

Ko smo mi

Naša kompanija osnovana je prije više od 60 godina u Ensheimu, pokrajina Saarland, od gospodina Hermana i doktora Oswalda Hager, zajedno sa njihovim ocem Petrom. Četiri godine kasnije ova početnička tri - čovjeka organizacija osnovala je kompaniju na još jednoj važnoj lokaciji u Elsaskom Obernai-u.
Na ovaj način od samog početka smo multinacionalno orjentisani. Tokom vremena smo se naučili pratiti kupce na sasvim različitim tržištima u skladu sa njihovim individualnim potrebama i željema.


Danas proizvodimo na 25 lokacija širom svijeta, imamo kupce u više od 136 zemalja koji se oslanjaju na naša rješenja. Broj kupaca raste iz dana u dan.
Glavni razlog našeg uspjeha je tradicionalna bliskost sa zanatom. U saradnji sa klijentima, a Vi ste jedan od njih, razvijamo proizvode, rastemo i slavimo zajedničke uspjehe.
Trudimo se Vama i vašim potrebama dati što bolja rješenja. Umjesto čistog proizvoda razvijamo sveobuhvatne usluge i rješenja. Samo zahvaljujući kupcima poput Vas postali smo lider na tržištu. Stoga, posebno u ovoj godini želimo reći: Veliko hvala na povjerenju!

Kontakt podaci:

Odgovornost i ekološka svijest

Karijera

Hager širom svijeta