Hager -
specijalizovani za
električne instalacije
 

Već 60 godina kupci se oslanjaju na inovativne elektrotehničke proizvode i rješenja firme Hager.
U međuvremenu izrasli smo od početne organizacije od 3 čovjeka u vodeću organizaciju na tržištu sa 11.500 zaposlenih, 2,19 milijardi eura godišnjeg prometa i klijentima u više od 120 zemalja širom svijeta.

Naša
priča

Naša kompanija osnovana je prije više od 60 godina u Ensheimu, pokrajina Saarland, od gospodina Hermana i doktora Oswalda Hager, zajedno sa njihovim ocem Petrom. Četiri godine kasnije ova početnička tri - čovjeka organizacija osnovala je kompaniju na još jednoj važnoj lokaciji u Elsaskom Obernai-u.
Na ovaj način od samog početka smo multinacionalno orjentisani. Tokom vremena smo se naučili pratiti kupce na sasvim različitim tržištima u skladu sa njihovim individualnim potrebama i željama.

Ko smo mi?

Danas proizvodimo na 24 lokacije širom svijeta, imamo kupce u više od 120 zemalja koji se oslanjaju na naša rješenja. Broj kupaca raste iz dana u dan.
Glavni razlog našeg uspjeha je tradicionalna bliskost sa zanatom. U saradnji sa klijentima, a Vi ste jedan od njih, razvijamo proizvode, rastemo i slavimo zajedničke uspjehe.
Trudimo se Vama i vašim potrebama dati što bolja rješenja. Umjesto čistog proizvoda razvijamo sveobuhvatne usluge i rješenja. Samo zahvaljujući kupcima poput Vas postali smo lider na tržištu. Stoga, posebno u ovoj godini želimo reći: Veliko hvala na povjerenju!

Brend Hager

Naša ponuda

Ekološka
svijest

Naša E3 politika održivosti i odgovornosti.

Tražite
posao

Poslovni oglasi Hager Grupe.

Vaša kontakt
osoba

Pronađite kontakt osobu za vaše tržište.

Hager širom svijeta