Naši noviteti  

Novi artikli, rješenja, katalozi i obavijesti o proizvodima.

2023

EU400
relej

Naponsko/frekventni nadzorni relej za sigurnosno odvajanje sistema za proizvodnju električne energije (FNE, vjetroelektrane, ...) od mreže.

Novi Hager
kontakteri

Tropolni i četveropolni kontakteri od 7 do 170 A u AC-3 sa pripadajućim bimetalnim zaštitnim relejima. Posebna izvedba kontaktera za primjenu u rasvjeti i NA-zaštitni relej. Nova serija motorno zaštitnih sklopki do 63A

2022

Nova
vega

Dizajn i funkcionalnost novih vega ormara su direktan rezultat intenzivne saradnje Hager Grupe i belgijskih električara.
Dvije verzije - konvencionalna i multimedijalna uz funkcionalnosti i inovacije čine vega razvodne ormare modernim rješenjem za razvod energije i podataka.

Nova prenaponska
zaštita

Smanjili smo broj varijatni uređaja i učinili prodajni program jasnijim. Manje artikala sada pokriva još više aplikacija.

Novi h3+ učinski
prekidači

Od tradicionalne verzije do pametno povezanog modela: otkrijte široki program h3+ učinskih prekidača.

Naša Berker
rješenja

Noviteti iz programa prekidača Berker.
Nova funkcionalnost: Utičnica SCHUKO + 2 x USB utičnice - kombinacija klasične utičnice od 230 V sa dvije USB utičnice za punjenje od 2,4 A.

Iluminacija okvira Berker Q.7: dvije vrste iluminacije - osvjetljenje cijelog okvira ili osvjetljenje na donjoj strani okvira.

Novi program prekidača Berker R.8 - samo 3 mm debljine okvira.

2021

Rješenja za
kancelarije

Razvodni stubovi, podne kutije i konzole za radna mjesta. Rješenja za razvod energije i podataka za svaki prostor i svaku namjenu.

Rasklopivi strujni transformatori

Lako integrirajte mjerenje u postojeće sisteme.

Crna boja
je u trendu

Programi kanala (elektromontažni, instalacioni i parapetni) u crnoj boji. Istražite crne tehalit.SL, tehalit.GBD, tehalit.BKIS i tehalit.LF kanale.

Nova Hager
brojila

Naš sveobuhvatni raspon novih digitalnih brojila pruža end-to-end funkcionalnost. Plus nekoliko funkcionalnosti koje dobijate samo od Hagera, na primjer direktno mjerenje do 125A bez transformatora ili 3x80A 1-fazno mjerenje u jednom uređaju.

Novi Generalni
katalog

Novi generalni katalog 2021 - 2024; tri sekcije na 22 poglavlja i 550 stranica.

Čak 808 (11%) novih artikala od 7383 šifri artikala navedenih u katalogu. Pronađite sve aktuelne proizvode i rješenja za razvod energije, upravljanje kablovima kao i asortimane prekidača i utičnica.

Berker W.1 vodonepropusni
program prekidača

IP55
Berker W.1 je savršeno nepropustljiv. Kućišta, mehanizmi i tipke, obavijeni površinama otpornim na vlagu, imaju IP55 zaštitu koja potpuno spriječava ulazak vlage. Čak niti mlaz vode ne može osporiti zaštitu W.1

Predstavljamo:
nova lumina

Nova serija lumina intense u tri boje. Istražite novi dizajn i nove funkcionalnosti.

Kreirajte vlastiti stil!

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter.

Naš newsletter će vas informisati o dešavanjima, novim proizvodima, rješenjima i servisima.