• Kontakt
    Naš tim Hager d.o.o.
    Saznajte ko su kontakt osobe za vaše tržište - pronađite naše lokacije ili pretplatite se na naš newsletter.

Gradnja mostova : Godišnji izvještaj 2017/18 Hager Grupe je sada dostupan

Godišnji izvještaj 2017/18 Hager Grupe istražuje gdje i kako se grade mostovi kako unutar kompanije tako i mnogo šire. Izvještaj je sada dostupan na hagergroup.com/annualreport
Hager Grupa posluje sa raznim kulturama i preko raznih granica u svijetu sutrašnjice, kojim dominira elekronika i tehnologija. Kompanija spaja ljude, proizvode i rješenja i uključuje kombiniranje prošlosti sa budućnošću.

Neke od tema koje se obrađuju u Godišnjem izvještaju 2017/18 Hager Grupe su: Projekat Designetz, koji služi kao most ka prizoru snabdijevanja električnom energijom sutrašnjice; razgovor sa ekspertom u polju Smart Charging iz Audi AG o nadolazećim mostovima između automobila i zgrada, intervjui sa kolegama koje su prevazišli granice i kako je Hager Australija uspio da izgradi izuzetno upješne mostove za svoje klijente.

Izvještaj također gradi mostove između štampane i online verzije. Mnogi članci imaju dodatni digitalni sadržaj. Ova verzija je unaprijeđena sa dodatnim video snimcima, galerijama slika i linkovima za dodatne informacije.

• Kako biste pristupili digitalnoj verziji, molimo vas kliknete ovdje:
• Aplikacija – Godišnji izvještaj 2017/18 Hager Grupe – je dostupna na iTunes ili
Google Play Store
• Štampana verzija je dostupna putem zahtjeva ili klikom na ovaj link.