• Kontakt
    Naš tim Hager d.o.o.
    Saznajte ko su kontakt osobe za vaše tržište - pronađite naše lokacije ili pretplatite se na naš newsletter.

Kompanija Hager upriličila tradicionalno druženje sa klijentima iz regionaPrezentacija i uvod

Subotnje druženje kompanije Hager sa poslovnim partnerima bilo je ujedno i proslava uspješno okončane poslovne 2017. godine

U subotu. 9. decembra 2017. godinena planini Bjelašnici u hotelu „Bjelašnica“ kompanija Hager d.o.o. Sarajevo upriličila je tradicionalno druženje sa preko stotinu poslovnih partnera iz regiona. Partnere iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Albanije i Kosova uvodnim govorom pozdravio je direktor Hagera, Hajrudin Ramić, nakon čega je uslijedila kraća prezentacija o poslovanju i historijatu kompanije.

„Ovo je jedanaesto uzastopno druženje kompanije sa prijateljima i poslovnim partnerima. Ove godine imamo poseban razlog za slavlje s obzirom na odlične poslovne rezultate koje smo postigli – što je činjenica koja nam daje dodatnu snagu i motivaciju da još spremniji i odlučniji uđemo u novu poslovnu godinu“, rekao je direktor Ramić.

Hager je dio internacionalne Hager grupacije koju su osnovali 1955. godine braća Herman i Dr. Oswald Hager sa ocem Petrom. Hager je do danas nezavisno, i privatnom vlasništvu, porodično preduzeće sa sjedištem u Blieskastelu u Njemačkoj.

Kao kompanija specijalizovana za elektroinstalacije, Hager na tržištu u regionu nudi vrhunske proizvode za distribuciju električne energije, provod kablova, sisteme sobnih priključaka, programe prekidača i utičnica, upravljanje objektima ili sigurnosnu tehniku, kako u namjenskoj tako i u stanogradnji.