• Kontakt
    Naš tim Hager d.o.o.
    Saznajte ko su kontakt osobe za vaše tržište - pronađite naše lokacije ili pretplatite se na naš newsletter.

Light + Building sajam 2018.: Veliki nastup Hager Grupe

Od nedelje do 23. marta u Frankfurtu, više od 2600 izlagača će prezentirati svoje inovativne proizvode u poljima osvjetljenja, elektro-inžinjeringa kao i automatizacije domova i zgrada. Očekuje se više od 210 000 posjetitelja iz svih dijelova svijeta
Digitalna budućnost u susretu sa žarištem dizajna: Light + Building sajam obrađuje teme sutrašnjice.A naravno Hager Grupa sa svojim motom Einfach.Mehr („Jednostavno više“) će biti u prvim redovima.


Od nedelje do 23. marta u Frankfurtu, više od 2600 izlagača će prezentirati svoje inovativne proizvode u poljima osvjetljenja, elektro-inžinjeringa kao i automatizacije domova i zgrada. Očekuje se više od 210 000 posjetitelja iz svih dijelova svijeta.


Za Hager Grupu Light + Building je jedan od najvažnijih sajmova, kako zbog samog učestvovanja tako i zbog interakcije sa klijentima i potencijalnim novim uposlenicima.
Uz Werkstattstrasse (Ulica radionica), naši brendovi EFEN i Daitem će takođe imati štandove kako bi prezentovali svoja rješenja.


Pregled štandova
Hager Grupa: Štand G90/H90 u hali 8.0
Werkstattstrasse: Štand C24/D25 u hali 9.2
EFEN: Štand C88 u hali 11
Daitem: Štand F31 u hali 9.1


Odjel za korporativne komunikacije Hager Grupe će pratiti Light + Building 2018 sajam i preko digitalnih medija i društvenim mreža izvještavati o proizvodima, rješenjima i dešavanjima Hager Grupe na sajmu.


Ukoliko ste na Light + Building sajmu, pozivamo vas da slobodno podijelite vaše slike ili postove sa nama na Facebook-u, Twitter-u, Instagram-u, LinkedIn-u i Google Plus-u.


Molimo vas da koristite hashtag #hglb18.