• Kontakt
    Naš tim Hager d.o.o.
    Saznajte ko su kontakt osobe za vaše tržište - pronađite naše lokacije ili pretplatite se na naš newsletter.

Covid-19 Mi smo uz Vas

Podrška korisnicima
Naš tim za tehničku podršku korisnicima i pitanja u vezi isporuke možete kontaktirati na:
Broj telefona +387 33 424 297
E-mail : hagerbih@bih.net.ba
Prodaja
Naš prodajni tim možete kontaktirati na:
Broj telefona +387 33 424 295 i +387 33 424 297
E-mail : hagerbih@bih.net.ba
Dragi kupci i partneri,

Hager Grupa pažljivo prati razvoj situacije vezane za corona virus Covid-19 i djeluje u skladu sa obaveznim instrukcijama vlasti. Unatoč nepredvidivoj prirodi situacije, nastavljamo da preduzimamo adekvatne korake kako bismo obezbjedili sigurnost naših uposlenika, korisnika i partnera i što više ublažili uticaj cijele situacije na naše kupce.

Kako bismo to ostvarili u što je moguće većem ali i razumnom stupnju, Hager Grupa je implementirala niz mjera u skladu sa obaveznim uputstvima vlasti, koje uključuju:

• Strogo pridržavanje sanitarnih i higijenskih pravila na svim našim lokacijama.
• Ograničavanje i upravljanje vanjskim posjetama našim lokacijama.
• Obavljanje posjeta i sastanaka sa kupcima putem daljinskih metoda i uređaja.
• Zabranjivanje i/ili ograničavanje putovanja i sastanaka a u skladu sa obaveznim uputama vlasti i higijenskim pravilima.
• Adaptacija radnih smjena, uvođenje rada od kuće gdje je to moguće i poduzimanje periodičnog prestanka rada ako je to potrebno i nužno za zdravlje i sigurnost naših uposlenika.

Gore pomenute mjere takođe omogućavaju da Odjeli za Podršku korisnicima i Tehničku podršku korisnicima operiraju širom različitih tržišta i obezbjeđuju podršku našim korisnicima.

Nastaviti ćemo da jako pažljivo pratimo situaciju i preduzimati dodatne mjere po potrebi i u skladu sa razvojem situacijem i obaveznim uputama vlasti.

Radimo sve što je u našoj moći, unatoč ovoj kriznoj situaciji, da vam pružimo podršku i otklonimo sve poteškoće u pružanju naših usluga i servisa.

Hvala vam na vašem povjerenju i odanosti. Čuvajte sebe i svoje voljene.

Hajrudin Ramić
Direktor Hager d.o.o.