Naša ponuda Vaš pouzdani partner

Siguran partner za provjerena rješenja iz svijeta
električnih instalacija.

Tri osnovne grane proizvoda  

Tri osnovne grane proizvoda:
Distribucija električne energije
Vođenje kablova i priključni sistemi
Program prekidača i upravljanje objektom

Saznajte više
Naša KNX pametna rješenja  

Bez obzira da li vam je potrebno bežično rješenje za već postojeće instalacije, osnovna ili High-End KNX instalacija, Hager ima odgovor za svaku potrebu naših kupaca.

Saznajte više

Vaš pouzdani partner

Hager je specijalista za elektroinstalacije u objektima, stanogradnji i namjenskoj gradnji. Marka Hager već desetljećima stoji za sveobuhvatne ponude sistema. Najviši kvalitet inovativnih proizvoda, modularni sistemi, laki za montažu, jednostavna upotreba, komforna primjena, dobar servis i zahtjevan dizajn su obilježja marke Hager.

Jasna podjela –
Hagerova ponuda

Hager je svoju široku ponudu podijelio u tri područja primjene. Tako smo vam olakšali traženje za odgovarajućim sistemima i rješenjima.

Specijalista smo za elektroinstalacije u namjenskoj i stanogradnji, jer kod marke Hager sve dobijete iz jedne ruke: sisteme i rješenja – kvalitativno visokovrijedna, pouzdana i laka za instalaciju.

Struju sigurno razvesti i uvezati komunikacijsku tehniku

Energiju i podatke postaviti tamo
gdje su
potrebni

Elegantno upravljati -
Efikasno, komforno
i moderno upravljanje objektom

Naš katalog
2021-2024

Katalog 2021-2024
Generalni katalog 552 stranice. Tri sekcije: Razvod energije (razvodni ormari, sklopke, modularna oprema, senzori, priključna tehnika, releji i punjači za električna vozila), Programi kanala i podnih instalacija i Programi prekidača i utičnica
PDF 106,7 MB

Rješenja za inteligentno
upravljanje objektima

Hagerova KNX rješenja za upravljanje objektima za svaki zahtjev nudi odgovarajuću KNX varijantu:

quicklink / coviva - bežična quicklink tehnologija za povezivanje uređaja (odašiljača, aktora, uređaja) pruža mogućnost uvođenje KNX tehnologije na već postojeće električne instalacije. coviva SmartBox je server za vizualizaciju koji putem mobilne aplikacije omogućava upravljanje rasvjetom, grijanjem i pametnim i sigurnosnim uređajima.

KNX domovea easy - easy znači lako - a upravo to predstavlja srž ovog software-a. Easy omogućava jednostavnu, brzu i intuitivnu konfiguraciju KNX uređaja. Sve što je potrebno jeste hager pilot aplikacija. Osim toga svaka easy konfiguracija se može u potpunosti importovati u ETS software.

Hager KNX ETS High-End rješenja za stambene zgrade i namjensku gradnju. Naši uređaji programirani sa ETS software za kompleksne KNX instalacije.

KNX katalog
2018-2019

KNX katalog
Quicklink, KNX easy, KNX ets, domovea, aktori, senzori, tasteri, termostati i vizualizacija.
PDF 10,9 MB

Punjači za
električna vozila

Električna vozila će imati veću ulogu u energetskim konceptima budućnosti.

Ukoliko želite savremenu električnu instalaciju za vaš dom, onda je vaš odgovor stanica za punjenje električnih automobila. Model witty.home podržava veliki izbor kablova za punjenje i rješenje je koje će zadovoljiti individualne korisnike i privatnu upotrebu. Za javnu(komercijalnu) upotrebu je model punjača witty.park koji zahvaljući RFID funkciji može biti otključan za sve odobrene korisnike.

Saznajte više

Poglavlje kataloga o punjačima za
električna vozila

A1_09_Punjači za električna vozila
PDF 1 MB