Naša rješenja za kancelarije
i radne prostorije
 

Razvod podataka i energije gdje god vam to treba. Stolne priključne konzole, pop up energetske i mrežne utičnice integrisane u namještaj ili razvodni stubići - vaš je izbor na koji način dovesti energiju i podatke do vašeg radnog mjesta.

Podni razvodni stubovi  

Jednostrani ili dvostrani sa elementima 45x45 mm systo/gallery ili elementima za kanale poklopca 80 mm.

Saznajte više
Podne kutije  

U izvedbama u dvije boje (siva / crna) i dvije različite debljine podnih obloga (5 i 12 mm).

Saznajte više
Priključni sistemi za radna mjesta  

Priključni blokovi, nadgradne priključne jedinice i lift izvlačive konzole.

Saznajte više

Razvodni stubovi
Ergonomična rješenja

Podni razvodni stubovi vam nude energiju i podatke gdje god su vam oni potrebni. Ergonomično rješenje za radne prostorije, kancelarije i sale nudi funkcionalnost kombinovanu sa elegantnim dizajnom tehalit.DAP stubova dostupnih u bijeloj boji i verziji od eloksiranog aluminija.

Jednostrani i dvostrani stubovi
Standardne visine od 650 mm, tehalit.DAP stubovi dostupni su izvedbama sa uređajima montiranim sa jedne ili dvije strane. Izrađeni od aluminija, sa dovodom energije i podataka iz poda, naši razvodni stubovi se savršeno uklapaju u svaki prostor.

Ugradnja elemenata
Potrebne su vam energetske ili mrežne utičnice? Nikakav problem - možete ih direktno uklopiti pmoću naših 45x45 modulanih programa systo/gallery ili montirati naše elemente za kanale širine 80mm. Izbor je vaš.

Dizajn

tehalit.DAP u dvije izvedbe se lako uklapa u svaki prostor zahvaljući elegantnom dizajnu laganih kontura - i dvije izvedbe - bijela boja i eloksirani aluminij.

Savršena integracija

Sa standardnom visionom od 650mm podni stubovi se lako integrišu u radni prostor pored ili ispod svakog radnog stola. Mogućnost uklapanja uređaja sa jedne ili dvije strane daje dodatnu funkcionalnost.

Funkcionalnost

Opremite vaše tehalit.DAP stubove elementima po želji. Širok izbor dostupnih uređaja iz programa 45x45mm gallery/systo kao i uređaja za kanale poklopca 80mm vam nude mogućnost opremanja stubova u skladu sa vašom vizijom, potrebama i ukusom.

Jednostavna montaža

Podno snabdjevanje energijom i podacima čini stubove tehalit.DAP izuzetno jednostavnim za montažu bez obzira da li je riječ o fiksiranju stubova na mjesto ili uklapanje uređaja sa jedne ili dvije strane.

tehalit.DEP
Podne priključne konzole

Ekskluzivni podni stub tehalit.DEP treba biti vaš prvi izbor kada enterijer zahtjeva kombinaciju elegancije i sofisticirane opreme. Zahvaljući ovalnom dizajnu i izradi od crnog eloksiranog aluminija tehalit.DEP je idalno rješenje za pokazne sobe, arhitektonske biroe i velike kancelarijske prostorije.

Spreman za ugradnju
tehalit.DEP stubovi dolaze sa fabrički integrisanim utičnicama - 5 energetskih SHUCKO utičnica i 4 mrežne Cat.6 utičnice, kao i kablom od 3,5m.

Samo uklopite
Jednostavna montaža dodatnog modula na zadnju stranu stuba - samo je uklopite.

Saznajte više

Podne kutije
Rješenje za poslovne prostore današnjice

Moderni poslovni prostori imaju konstantnu potrebu za diskretnim napajanjem energijom i podacima. Kao odgovor na tu potrebu Hager je razvio seriju podnih kutija za montažu u dupli pod i beton. Širok izbor podnih kutija koje se dizajnom uklapaju u svako arhitektonsko rješenje i širok izbor dodataka koje nude ogromnu funkcionalnost pomoću modularnih uređaja 45x45mm systo/gallery mogu zadovoljiti svaku potrebu svakog poslovnog prostora.

elektraplan.VE-EE
Karakteristike

Podno snabdjevanje energijom i podacima? Nikakav problem za Hager seriju podnih kutija VEx i VQx. Sa izvedbama u dvije boje (siva / crna) i dvije različite debljine podnih obloga (5 i 12 mm) ovo rješenje može odgovoriti svakoj potrebi.

Montaža i uklapanje uređaja
elektraplan.VE-EE podne kutije se mogu instalirati u dupli pod sa minimalnom dubinom instalacije:

  • 77mm za kutije sa 5mm dubinom podne obloge
  • 84mm za kutije sa 12mm dubinom podne obloge

Instalacija u beton se vrši pomoću UDBx donjih nivelirajućih elemenata podnih kutija izrađenih od pocinčanog čelika.

Elementi se ugrađuju direktno u ugradbene kutije GTVRx veličine 6 i 8 modula. Ugradbene kutije su predviđene za direktno uklapanje uređaja 45x45 mm modularnog pregrama systo/gallery.

Integracija u svaki enterijer

Dvije izvedbe za dvije dubine podne obloge - to čini Hager podne kutije odličnim rješenjem za integraciju u svaki enterijer, bez obzira da li riječ o tepihu, pločicama, parketu itd.

Izlaz za kablove

Otvori za kablove na svakoj podnoj kutiji imaju mogučnost spajanja sa modularnim programom podnih kanala elektraplan.UK

Ugradbene kutije

Ugradbene kutije GTVR300 i GTVR400 za 6 i 8 modula 45x45 mm programa systo/gallery nude slobodu individualnog opremanja uređajima/utičnicama svake pojedinačne kutije.

Funkcionalnost

Bez obzira da li su vam podne kutije potrebne za snabdjevanje energijom, podacima ili integraciju sigurnosnih ili KNX uređaja uz pomoć Hager asortimana sigurno možete pronaći rješenje za vaše potrebe.

Priključni sistemi za
radna mjesta

Serija priključnih sistema za radna mjesta namjenjena je za snabdjevanje energijom i podacima profesionalnih radnih prostorija. Sa visokom estetikom i u skladu sa potrebama priključni blokovi i konzole mogu se montirati na, ispod ili čak u radne stolove kao izvlačive lift konzole kao diskretna i funkcionalna rješenja.

Priključni moduli
Priključni blokovi/moduli serije NRSx rješenje su za razvod energije i podataka na radnom mjestu. U izvedbama sa 3 do 5 SHUCKO utičnica, prekidačem i mrežnim RJ45 utičnicama mogu odgovoriti zahtjevu svakog radnog mjesta. Sa kućištem izrađenim od eloksiranog aluminija i jednostavnim dizajnom lako se intregrišu u svaki radni prostor. Mogu se montirati na vrh, na dno ili na stranu radnog stola.

Nadgradne priključne jedinice G706x
Serija nadgradnih priključnih jedinica dolazi sa integrisanim kablom od 3 metra i montira se na radni stol pomoću specijalnih nosača. Priključne jedinice G706x dolaze u tri izvedbe, sa 3 SHUCKO utičnice, sa 5 SHUCKO utičnica (1 utičnica sa stalnim napajanjem) i prekidačem i 5 SHUCKO utičnica (1 utičnica sa stalnim napajanjem), 2 RJ45 Cat.6 utičnice i prekidačem.

Izvlačive lift konzole
Izvlačive lift konzole serije G7704x namjenjene su isključivo za montažu u kancelarijski namještaj.

Priključni blokovi

Četiri izvedbe sa WINSTA-WAGO priključnom tehnikom.

Prazni priključni blokovi

Za direktno uklapanje 6 - 24 modula programa 45x45 mm systo/gallery

Nadgradne jedinice

Tri izvedbe sa kablom za napajanje od 3m.

Lift konzole

Lift konzole u tri izvedbe za montiranje direktno u kancelarijski namještaj.