Light + Building

2024

Hala 12, 1. sprat
Frankfurt Messe
3. - 8. Mart, 2024

Posjetite Hager na sajmu Light + Building 2024

Light + Building je vodeći svijetski sajam kada su u pitanju tehnologije rasvjete i građevinarstva gdje Hager ima jedan od najpopularnijih štandova. Svratite na naš specijalno dizajniran štand i uživajte u dinamičnoj atmosferi u društvu ljubaznih Hager eksperata i profesionalaca. Upoznajte se sa najnovnijim trendovima, proizvodima, rješenjima i inovacijama uz ugodnu atmosferu – radujemo se vašoj posjeti!

Preuzmite vaš besplatni vaučer!

Čekaju vas zanimljive teme!

Uz teme električne infrastrukture koje će te pronaći na Hagerovom štandu, dobit će te i uvid u naša održiva rješenja za upravljanje energijom u domovima i zgradama, infrastrukturu za e-mobilnost i distribuciju energije u komercijalnim zgradama - naša budućnost je zaista električna!

Upravljanje energijom u domovima

Cilj je domove sa fotovoltnim sistemima energetski samoodrživim u najvećoj mogućoj mjeri.

Menadžer energije, sistemi za skladištenje energije i punjač za električna vozila se savšeno adaptiraju energetskim potrebama ukućana.

Saznajte više

Infrastruktura e-mobilnosti u polujavnim i privatnim objektima

Osnaživanje vaše električne mobilnosti i ambicija u e-mobilnosti - Snaga je u vašim rukama! Sa programom witty punjača za električna vozila, Hager vam pruža sve što vam je potrebno za vašu održivu električnu tranziciju.

Saznajte više

Sigurna distribucija energije

Visoke struje zahtjevaju visoke standarde sigurnosti na svakoj instalaciju. Da bi se osigurao ovaj kritični spoj u distribuciji energije, sistemi distribucije električne energije omogućavaju standardizovanu i brzu ugradnju niskonaponskih razvodnih ormara i sigurnu kontrolu rasklopnih opterećenja.

Saznajte više

Nemojte propustiti:

Minijaturna kuća

Naša minijaturna kuća će također biti prezentovana u Frankfurtu. Ispred Hale 11, pronaći ćete naša future-proof rješenja za uštedu energije, skladištenje energije i eco-friendly rješenje za upravljanje energijom.

Workshop Street - Ulica radionica

Prošetajte Workshop Street i ispitajte mnogo novih proizvoda uz highlights "live" na sajmu. Polaznici radionice i učenici mogu ispitati svoje znanje elektrothenike i otkriti detalje o našim proizvodima učešćem u mnogim zadacima, uz Hager eksperte koji će ih savjetovati.

Želite da znate više o Light + Building 2024?

Posjetite oficijelnu web stranicu

Otkrijte više

Imate pitanja o Light + Building 2024?

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas