Hager – specijalista za elektroinstalacije

Već 60 godina kupci se oslanjaju na inovativne elektrotehničke proizvode i rješenja firme Hager. U među vremenu izrasli smo od početničke tri – čovjeka organizacije u vodeću organizaciju na tržištu sa 11.400 zaposlenih, 1,9 milijardi eura godišnjeg prometa i klijentima u više od 136 zemalja širom svijeta.
Tko smo mi
Naša kompanija osnovana je prije više od 60 godina u Ensheimu, pokrajina Saarland, od gospodina Hermana i doktora Oswalda Hager, zajedno sa njihovim ocem Petrom. Četiri godine kasnije ova početnička tri - čovjeka organizacija osnovala je kompaniju na još jednoj važnoj lokaciji u Elsaskom Obernai-u.
Na ovaj način od samog početka smo multinacionalno orjentisani. Tokom vremena smo se naučili pratiti kupce na sasvim različitim tržištima u skladu sa njihovim individualnim potrebama i željema.


Danas proizvodimo na 25 lokacija širom svijeta, imamo kupce u više od 136 zemalja koji se oslanjaju na naša rješenja. Broj kupaca raste iz dana u dan.
Glavni razlog našeg uspjeha je tradicionalna bliskost sa zanatom. U saradnji sa klijentima, a Vi ste jedan od njih, razvijamo proizvode, rastemo i slavimo zajedničke uspjehe.
Trudimo se Vama i vašim potrebama dati što bolja rješenja. Umjesto čistog proizvoda razvijamo sveobuhvatne usluge i rješenja. Samo zahvaljujući kupcima poput Vas postali smo lider na tržištu. Stoga, posebno u ovoj godini želimo reći: Veliko hvala na povjerenju!

 

Kontakt podaci:

Hager d.o.o.
IGMANSKA BB
71320 VOGOŠĆA

Tel: +387 33 424 295 / 297
Fax: +387 33 424 296

Email: polobih@bih.net.ba i hagerbih@bih.net.ba

Odgovornost i ekološka svijest

E3 je sveobuhvatni koncept Hager Grupe, kako da brižno upravljamo sa ograničenim resursima naše planete. Tri “E” stoje kao simbol tri stuba naše odgovornosti. Pročitajte više na temu E3 i ekološka svijest.

Karijera

Tražite li šansu za bolji profesionalni razvoj u jednom uspješnom, globalno aktivnom preduzeću? Onda ste kod Hagera na pravom mjestu, jednom jakom stubu Hager Grupe. Važne informacije i interesantne ponude za zapošljavanje čekaju vas na www.hagergroup.com.

Hager širom svijeta

Poslovni podaci preduzeća 
Promet 2016
1,9 Mrd. €
Broj zaposlenih
ca. 11.400
Mjesta proizvodnje
25
Prodajne organizacije
136